Laten we je leven en (online) bedrijf zo inrichten dat je meer ruimte hebt voor groei
1-op-1 coaching en begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke en zakelijke groeidoelen


Groeit je bedrijf je boven het hoofd?

 

In alle chaos, drukte en kansen zie je soms echt niet meer wat je als eerste moet doen. Je wil graag ontwikkelen, groeien en een bloeiend bedrijf bouwen maar weet gewoon niet meer waar je moet beginnen. 

Is het tijd om uit te besteden? Om dingen te schrappen? Te automatiseren? Je ziet door de online bomen het bos niet meer. 

Je hebt regelmatig een vol hoofd en een overvolle agenda. Wat je het liefst wil doen, daar kom je maar niet aan toe. Je voelt al een tijdje dat het schuurt. Dat je je laat sturen door je agenda. Door je klanten. Door iedereen om je heen. Maar wat wil jij zelf? 

Ik geloof dat jij jouw eigen voorwaarden kunt creëren en dat je vanuit jouw zone of genius een krachtig aanbod neer kunt zetten. Dat je los kunt breken van de online ratrace die steeds harder en sneller lijkt te gaan. Dat je kunt ondernemen op jouw manier. En in jouw tempo. Ook in tijden van onrust, waarin er veel van je wordt gevraagd. 

In mijn coaching gaan we terug naar de basis, jouw basis, en richten je leven en bedrijf zo in dat het volledig klopt, dat je de groei en overvloed kan dragen en ontvangen en dat je bedrijf past bij hoe je wil leven.

Vanuit overzicht en structuur creëren we samen ruimte voor gezonde groei. En zorgen we dat je klaar bent voor de volgende stap. Of dat nu uitbesteden, verder groeien of het doorgroeien is van uurtje factuurtje naar je eigen dienst, ik sta naast je en begeleid je richting je doelen. 

In mijn coaching krijg je praktische tools, tips en handvatten om het online ondernemerschap makkelijker te maken en daarbij houd ik jouw voorwaarden, visie en ideale leven en bedrijf scherp in de gaten. Zie mij als jouw jouw business partner, ik wandel met je mee en tijdens onze samenwerking kun je bij mij terecht voor support, accountability en coaching op groei. 

We starten onze samenwerking met het maken van een groeiplan. In dit plan werken we je doelen uit en kiezen we per kwartaal een focus waar we aan gaan werken. Daarnaast krijg je aanvullend support in hoe je jouw online bedrijf kunt inrichten. Na onze samenwerking heb je je bedrijf op orde en ruimte gecreëerd voor groei.  

Hier gaan we samen mee aan de slag:

$

Je hebt een aanbod dat volledig klopt en stroomt vanuit jou

$

Je online bedrijf is ingericht met systemen en werkprocessen die werken voor jou 

$

Je kent en eert je energiebronnen en ervaart meer voldoening in je dagen en je werk

$

Je hebt je eigen verhaal herschreven waarin je jezelf opnieuw hebt geprogrammeerd met een energieke en krachtige mindset

$

Je hebt een intern kompas ontwikkeld, je eigen home base, waarop je altijd terug kunt vallen. Hierin ben jij als het ware je eigen meest pure klankbord geworden.

$

Je hebt een werkwijze en levensstijl dat je meer winst oplevert op alle fronten in je leven

 

$

Je haalt het beste uit je werktijd dankzij hele heldere focus en keuzes 

$

Je maakt je keuzes vanuit intuïtie en durft deze te volgen, daardoor ervaar je meer flow en trek je makkelijker en meer klanten aan

$

Je weet wat jouw stip op de horizon is en verwijdert alle ruis die daar niet aan bijdraagt

$

Je werk en privéleven zijn in balans dankzij krachtige keuzes die je energie opleveren

$

Dankzij het integreren van winstgevende routines ervaar je meer focus en bewuste aandacht in je dag en minder versnippering

$

Je hebt de sprong genomen richting jouw zone of genius, je patronen en saboteurs leren kennen en doorbroken, waardoor je leven lichter en als vanzelf stroomt

“Deborah is zoveel meer dan een business coach. Ze is het lichtje als ondernemen even donker voelt. Ze gidst je naar jouw innerlijke kompas als je door de bomen het bos niet meer ziet.

 Deborah’s grote kracht is de combinatie van het grote plaatje, innerlijk werk en de super concrete vertaalslag naar de praktijk. Ze voelt haarfijn aan wat je nodig hebt en heeft respect voor jouw tempo. Haar achtergrond als VA en uitgebreide netwerk helpen je alle puzzelstukjes te vinden en het ook wáár te maken.

Het jaarprogramma is voor mij super waardevol. Gezonde groei en intuïtie staan op één, maar gaan hand in hand met strategie en het dóen. De effort die ze erin stopt en liefde die ze geeft zijn oneindig, zo bijzonder! Ze staat echt naast je en denkt op alle vlakken met je mee.

Zonder haar was ik nooit geweest waar ik nu ben. Ik doorbreek belemmerende patronen en overtuigingen en bouw een bedrijf dat 100% bij me past. Ik zat echt vast, dacht regelmatig ‘waar doe ik dit toch allemaal voor’ en dacht aan stoppen. Nu heb ik meer plezier in het ondernemen dan ooit.”

Linda Lebesque van Silent Shift - Conscious Marketing Academy

Hoe ziet mijn coaching eruit? 


Mijn ervaring heeft geleerd dat het bouwen van een bedrijf dat makkelijk mee kan groeien en past bij hoe je wil leven de tijd nodig heeft.
En daarbij ook verdient. Daarom werk ik het liefst een jaar samen met mijn klanten. We duiken samen de diepte in, gaan aan de slag met schrappen, keuzes maken en maken de meters die nodig zijn. Gedurende de route weten we ook samen bij te sturen waar nodig. Ik ben je groeipartner en sta naast je in de groeistappen die je te zetten hebt. 

Je krijgt persoonlijke begeleiding en 1-op-1 coaching in de groeistappen die je wil zetten in je bedrijf. Daarnaast word je begeleid in de optimalisatie van je routines, mindset, backoffice, je marketing, aanbod, werkwijze en de werkprocessen die zorgen voor een gezonde fundering voor groei. En je bedrijf duurzaam en seizoensbestendig door laten groeien. 

Ook ontvang je aanvullend toegang tot een online academie waarin je in je eigen ritme aan de slag kunt met het bouwen van een bedrijf en leven op jouw voorwaarden.

Samen creëren we jouw eigen winstgevende werkwijze en levensstijl 

We bouwen samen aan aan kloppend aanbod  en winstgevende werkwijze dat past bij hoe je wil leven en hoe je je klanten het allerbeste kunt helpen. Ik help je in de keuzes die je te maken hebt en we optimaliseren je routines, je website, marketing, werkprocessen, backoffice en alles wat er bij jouw groei komt kijken.

Zodat je vanuit een stevige fundering gezond kunt groeien. Ik werk alleen met ondernemers die in de spiegel durven te kijken en eerlijk durven te zijn. Naar mij maar vooral naar zichzelf. Want groeien als mens, ondernemer en met je bedrijf werkt het beste wanneer je jezelf kent. Je eigen voorwaarden en spelregels snapt. Jouw leven en bedrijf durft in te richten zoals je dat voelt.

 

Je bent al een tijdje klaar voor jouw volgende groeistap en je springt maar niet?

 

N

Je verliest je toch weer snel in de waan van de dag… Jouw eigen plannen, wensen en doelen komen iedere keer onderaan de agenda te staan. Het is makkelijk om je in alle opties te verliezen. In het weekend en ‘s avonds heb je nog regelmatig de neiging om nog even snel wat af te werken en anders draait het denken aan alles wat er nog moet gebeuren wel door in je hoofd.

N

Je weet wat je te doen staat… Je hebt keuzes te maken die je gaan helpen met je groei en zorgen voor een volgend level in je bedrijf en leven. Toch blijf je uitstellen en blijf je in je veilige comfortzone. En zeg je ja tegen klanten, verjaardagen, relaties en klussen waar je geen energie van krijgt.  

N

Je weet dat je een stevige fundering wil bouwen die seizoensbestendig is tegen ziekte, zwangerschappen, mindere periodes. Daar hoort een gedegen plan bij, werkprocessen, focus op je aanbod dat voor je mag werken. We zorgen dat je hele business van a tot z is ingericht, en dat je een heldere strategie hebt voor meer focus en rust.

N

Je zoekt naar meer flow in je dagen, structuur en routines die voor je werken… Je weet niet eens waar je moet beginnen en waar je de energie vandaan moet halen voor al je plannen en to-do’s, laat staan hoe je op een diepere laag aan de slag gaat met je mindset en het herprogrammeren van je routines. 

N

Je bent er klaar voor om in alles een passend aanbod en werkwijze te bouwen… Je bent klaar met het uren inleveren voor omzet en afhankelijk zijn van jezelf om geld te verdienen. Je wil een lichter aanbod bouwen wat past bij hoe je klanten het allerbeste wil helpen en bij jouw levensritme. 

N

Je bent er klaar mee om het wiel zelf uit te vinden… Je bent gaan ondernemen voor de vrijheid die je voor ogen had. Maar alle rollen binnen je eigen bedrijf bedienen valt af en toe vies tegen. Hoe fijn zou het zijn om het ondernemen te delen met een groep ondernemers die met dezelfde processen en optimalisatie bezig zijn? Samen bouw je aan een bedrijf dat past bij hoe je wil leven. 

Wil je graag kennismaken en samen onderzoeken hoe ik jou verder kan helpen? 

 

Graag ga ik in gesprek om te kijken of mijn coaching voor jou een volgende logische groeistap is. Vraag een persoonlijk groeigesprek aan via onderstaande link en dan spreken we elkaar snel! 

LIEVE WOORDEN VAN MIJN MOOIE KLANTEN

“Onze samenwerking heeft veel in beweging gebracht! We zijn begonnen met het optimaliseren van de achterkant van mijn bedrijf, waardoor de processen nu geolied verlopen en dit mij veel minder tijd kost. 

Daarnaast hebben we veel gebrainstormd over de mogelijkheden om wat lagen dieper te gaan voor wat betreft het delen van inhoud op de verschillende kanalen en hoe we deze konden koppelen aan mijn diensten.

Ik vond het heerlijk om met Deborah te sparren op niveau en tot nieuwe inzichten te komen. Als jij meer uit je bedrijf wil halen en er ook meer in wil stoppen qua diepgang dan raad ik je een samenwerking met Deborah van harte aan.

Na onze samenwerking voelt mijn bedrijf minder zwaar om te draaien ook omdat het helder is wie wat doet en alles in kaart is gebracht.”

Irene Ogier van de Web Academie

Wat was het fijn en wat heeft het me veel opgeleverd. Door jouw fijne werkwijze, wat direct een veilig en vertrouwd gevoel heeft gegeven, ben ik direct de diepte in kunnen gaan waardoor ik in korte tijd heel veel stappen heb kunnen maken. 

Er is hierdoor voor mij veel rust en duidelijkheid ontstaan omdat voor mij nog meer duidelijk is geworden waar ik voor sta, wat ik wel of niet fijn vind, wat mijn aanbod is, wat een passende werkwijze voor mij is en hoe ik focus kan behouden. 

Er is beweging gekomen, letterlijk voor mij door routines in beweging en schrijven maar ook beweging in mijn bedrijf. 

Er kwam van alles in deze periode op mijn pad waar we samen naar hebben gekeken en wat ervoor heeft gezorgd dat ik nu duidelijk keuzes kan en wil maken. 

Het heeft me een stevige basis gegeven in mijn bedrijf maar zeker ook voor mijn eigen ik in mijn bedrijf. En dit laatste voelt echt als lichter leven in mijn eigen bedrijf en leven en dat voelt ontzettend fijn. Wat ben je een fijn mens Deborah, dankjewel. 

Irma Meeuwisse van Studio Irma

Deborah zorgde ervoor dat ik een gezond bedrijf heb en dat ik mijzelf altijd op nummer 1 zet. Ze vraagt elke keer goed door waardoor ik heel bewust keuzes maak vanuit mijn gevoel en niet vanuit mijn hoofd.

Ik heb ruim een jaar met Deborah gewerkt. Als ik nu opnieuw keuzes moet maken voor mijn bedrijf dan denk ik altijd even terug aan de gesprekken met Deborah. Is dit echt een verstandige keuze? Deborah blijft in mijn achterhoofd en zorgt er nu nog steeds voor dat mijn bedrijf en ik ECHT gezond blijven. Ik werk nu zelfs maar twee dagen in de week en ik vind het heerlijk!

Heel erg bedankt Deborah voor al je steun en support! Ik raad het iedereen aan om met Deborah samen te werken als je graag ECHTE gezonde routines wil integreren in je leven.”

Rosanne Raubun van Rosanneraubun.nl

“Ik ben via Instagram in contact gekomen met Deborah. Haar verhalen en manier van naar de wereld kijken spraken mij erg aan. Dat gevoel werd gedurende onze samenwerking alleen maar bevestigd. Ze heeft mij geholpen terwijl ik op een kruispunt stond in Geryaal.

Nog los van de kundige en daadkrachtige praktische aanpak waardeer ik Deborah vooral om wie ze is. Ik ken maar weinig mensen die zo duidelijk en open communiceren. Die je het gevoel geven dat ze echt voor je klaarstaan.

Dit combineert ze met goede zakelijke adviezen waaruit blijkt dat ze ervaring heeft in het vak en dat ze het klappen van de zweep kent. Ik zie Deborah als een sensitieve, begaafde coach, die de juiste vragen stelt en je een stap verder helpt als mens en met je bedrijf!”

Gery Stevens van Geryaal.nl

“Steeds opnieuw werd ik herinnerd aan wat echt belangrijk is: Een gezond leven en gezond bedrijf op je eigen voorwaarden kunnen hebben.

Deborah is een brok aan positiviteit en energie en kijkt naar jou als persoon en je unieke wensen. Als je klaar bent voor groei, beweging en een lichtere weg vinden voor je leven en bedrijf.

Deborah de Poorter is your woman!”

Mandy Lomé

“Fijne contactmomenten, mooie gesprekken, samen kunnen lachen en huilen en elkaar vooral supporten. Superfijn! Ik kijk terug met een tevreden gevoel. De zomer groei groep bracht precies wat ik nodig had. Rust, vertrouwen, helderheid en focus. 

De 1-op-1 gesprekken met Deborah voelden als een warm bad en alsof ik met een goede vriendin aan het praten was. Ze is een partner in crime die samen met je intuïtie plannetjes smeedt! 

Deborah ZIET je echt en kan dit op haar prachtige zachte manier ook aan jou laten zien. Ik ontdekte dat alle antwoorden in me zitten, dat er voor mij maar 1 manier is om mijn leven te leiden en mijn bedrijf te runnen en dat dit MIJN manier is.

Zoals ik hem voel en voor me zie. Meer leven naar mijn eigen pad en waarden. Vertrouwen en loslaten van alles wat ik denk te moeten doen en zijn, leven naar mijn winstgevende routines en van daaruit actie ondernemen!”

Myrthe Glasbergen van Myrthelisanne.com

OVERZICHT ONLINE ACADEMIE

In de online academie ontvang je direct toegang tot de onderstaande modules. Deze modules begeleiden jou in je groeireis en helpen jou met het bouwen van een bedrijf en leven op jouw voorwaarden. De modules bestaan uit video’s, werkboeken en checklists die je in jouw eigen ritme en tijd kunt volgen. De modules zijn zo ingericht dat ze je ondersteunen als rode draad in onze coaching. 

MODULE 1

Overzicht & inzicht

Je gaat in kaart brengen waar je staat. In je leven en in je bedrijf als vertrekpunt voor jouw groeireis.

MODULE 2

Energie & balans

Welke rol speelt je gezondheid en je energie in jouw bedrijf? Hoe zorg je voor de hoogste energie in je dagen? 

MODULE 3

Krachtige keuzes 

Hoe maak jij keuzes en hoe kun je dit voor jezelf makkelijker maken? Krachtige keuzes maken creëert ruimte en rust.

MODULE 4

Spelregels & Voorwaarden

Jouw handleiding is niet compleet zonder jouw eigen spelregels en voorwaarden. Het creëren hiervan geeft je houvast en ruimte voor groei.

MODULE 5

Winstgevende routines 

Welke gewoontes en routines werken voor je en kun je nog winstgevender maken? Zodat je met minder energie meer kunt bereiken.

MODULE 6

Realistische plannen

Alles is mogelijk maar niet tegelijk. Je gaat kijken welke plannen voor de grootste resultaten zorgen. En je kijkt welke plannen je op welk moment gaat uitvoeren. 

OVER MIJ

Mijn naam is Deborah de Poorter en ik coach ondernemers naar een lichter leven en bedrijf op hun voorwaarden.

Sinds mijn gezondheid op de agenda kwam te staan ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen ritme. Routines die me meer energie opleverden dan kosten. Een manier van werken en leven waarin ik mezelf terug vond en het op mijn voorwaarden kon doen. Ik zocht een handleiding voor het leven. En uiteindelijk ook in mijn werk en later in het ondernemen. Vaak snap ik de gebaande paden niet. Er lijken veel succesformules te bestaan maar hier voel ik vaak geen aansluiting. Ze passen niet bij hoe ik naar het leven kijk. Ik geloof eerst in leven. En dan pas ondernemen.

De stappen die ik in mijn jaren naar gezondheid heb gezet en met mijn klanten doorloop heb ik samengebracht in mijn coaching om jouw eigen lichtere leven en bedrijf stap voor stap in te richten. Om hiermee je eigen gezonde fundering te bouwen. En dat is niet alleen interessant wanneer je wat extra op jezelf mag letten. Iedere vrouw die meerdere ballen hoog probeert te houden verliest energie in het managen van haar ambitie, gezondheid en verwachtingen.

Op een hele mooie groeireis! 

Liefs, 

Deborah

 

Online ondernemen op jouw voorwaarden 
Persoonlijke en op maat gemaakte strategie & advies


1-op-1 coaching en op maat gemaakte groei strategie  | Leven en ondernemen op jouw voorwaarden |