Groei naar een lichter leven & bedrijf op jouw voorwaarden

 

Stap voor stap bouwen we samen aan een bedrijf dat past bij hoe je wil leven


Persoonlijke coaching en op maat gemaakte groei strategie | Community waar je dagelijks jouw groeistappen kunt delen en we succes vieren | Leven en ondernemen op jouw voorwaarden | 

 

Je bent al een tijdje klaar voor jouw volgende groeistap en je springt maar niet?

 

Je weet zo goed hoe je wil leven en ondernemen… 

N

Toch verlies je je snel in de waan van de dag… Jouw eigen plannen voor de groei van je bedrijf komen iedere keer onderaan de agenda te staan. En in plaats van het rustiger te krijgen zoek je naar ruimte in je agenda. het weekend en ‘s avonds nog even snel wat afwerken en anders draait het denken aan alles wat er nog moet gebeuren wel door in je hoofd.

N

Je weet wat je te doen staat… Je hebt keuzes te maken die je gaan helpen met je groei en zorgen voor een volgend level in je bedrijf en leven. Toch blijf je uitstellen en blijf je in je veilige comfortzone. En zeg je ja tegen klanten, verjaardagen, relaties en klussen waar je geen energie van krijgt.  

N

Je weet dat het tijd is om een professionaliseringsslag te slaan in je bedrijf… Daar horen werkprocessen bij, zorgen dat je backoffice goed is ingericht en een heldere strategie zou je ook helpen met je focus en rust. 

N

Je zoekt naar werkende routines… Je weet niet eens waar je moet beginnen en waar je de energie vandaan moet halen voor al je plannen en to-do’s, laat staan dat je ‘s ochtends heel vroeg op wil staan. 

N

Je bent er klaar voor om een passend aanbod te bouwen… Je bent klaar met het uren inleveren voor omzet en afhankelijk zijn van jezelf om geld te verdienen. Je wil een lichter aanbod bouwen wat past bij hoe je klanten het allerbeste wil helpen en bij jouw levensritme. 

N

Je bent er klaar mee om het wiel zelf uit te vinden… Je bent gaan ondernemen voor de vrijheid die je voor ogen had. Maar alle rollen binnen je eigen bedrijf bedienen valt af en toe vies tegen. Hoe fijn zou het zijn om het ondernemen te delen met een groep ondernemers die met dezelfde processen en optimalisatie bezig zijn? Samen bouw je aan een bedrijf dat past bij hoe je wil leven. 

Je barst van de ambitie en bent verslingerd aan groei en ontwikkeling 

Ben je in het verleden wel eens aangesproken op je ambitie? En je honger naar meer? Voel je je soms alleen staan in jouw visie?
Je bent zo ongelofelijk welkom! Hier vieren we groei, juichen we ambitie toe en geloven we in actie. Dromen, visualiseren hoort erbij maar daarna komen we wel in bewuste en afgestemde beweging. Zonder beweging geen groei en geen resultaat. En dat is waar ik voor sta. Jou ondersteunen en begeleiden richting jouw ideale bedrijf en leven. Ik geloof dat dit samen kan gaan en dat beide onderdelen kunnen groeien en bloeien. 

In de afgelopen jaren ontmoet ik steeds meer mensen, vol ambitie en plannen, die het ook op hun manier willen doen. Die het leven willen leven zoals zij het voor zich zien. Niet anders meer kunnen. Zich los willen breken van de gebaande paden. Niet mee kunnen in de oude systemen. We leven in een prachtige tijd waarin er steeds minder regels zijn. Alleen nog oeroude overtuigingen, rode draden die we generaties lang doorgeven. Het is aan ons om hier iets mee te doen. Het spel opnieuw te kiezen en te spelen. Een groot voorrecht.

De spelregels en de handleiding liggen voor je klaar, jij mag ze al schrijvende ontdekken voor jezelf. We bouwen samen aan aan kloppend aanbod dat past bij hoe je wil leven en hoe je je klanten het allerbeste kunt helpen. Ik help je in de keuzes die je te maken hebt en we optimaliseren je werkprocessen, backoffice en alles wat er bij jouw groei komt kijken.

Zodat je vanuit een stevige fundering gezond kunt groeien. Ik werk alleen met ondernemers die in de spiegel durven te kijken en eerlijk durven te zijn. Naar mij maar vooral naar zichzelf. Want groeien als mens, ondernemer en met je bedrijf werkt het beste wanneer je jezelf kent. Je eigen voorwaarden en spelregels snapt. Jouw leven en bedrijf durft in te richten zoals je dat voelt.
Durf jij in je eigen potentie te stappen? Ik gun het je zo. 

 

Waar laat jij je energie & groei liggen? 

 

Ik geloof dat we gedurende de dag energie lekken. Omdat we niet trouw zijn aan onszelf en aan onze dierbaren. Omdat we voorbij gaan aan de keuzes die we eigenlijk willen maken. Dat we niet durven te kiezen voor het werk wat we te doen hebben. De potentie te pakken die voor ons ligt. Dat we in relaties, patronen en routines blijven hangen omdat het alternatief te spannend lijkt. Zodra je hiernaar durft te kijken en krachtige keuzes in gaat maken, hoe meer ruimte er vrij gaat komen voor groei. En je oprecht een leven en bedrijf kunt bouwen waarin je de energie voelt stromen. En alle resultaten die daaruit volgen. 

Energiemanagement is mijn grootste winstgevende routine en precies waar ik mijn klanten mee help. Het inrichten van hun leven en bedrijf dat het voor ze klopt, dat ze de groei kunnen dragen, dat het bedrijf past bij hoe ze willen leven. 

Energie is niet tastbaar maar ontzettend voelbaar wanneer het er niet is. Je weet het dondersgoed wanneer het niet goed voelt in een samenwerking of contact. Wanneer het schuurt in je werk. Of in je relatie. Hoe meer je dit bewust kunt en durft te signaleren, hoe meer ruis er naar boven komt. Hoe zou het zijn aan de andere kant van de drempel? Je leven en bedrijf kan zoveel leuker, gezonder, rustiger en winstgevender voor je zijn. 

De komende twaalf maanden gaan we samen bouwen aan jouw gezonde fundering en maak je je klaar voor de volgende groeistap in je leven en je bedrijf. 

Deze stappen ga je zetten in jouw groeireis

LIEVE WOORDEN VAN MIJN MOOIE KLANTEN

“Onze samenwerking heeft veel in beweging gebracht! We zijn begonnen met het optimaliseren van de achterkant van mijn bedrijf, waardoor de processen nu geolied verlopen en dit mij veel minder tijd kost. 

Daarnaast hebben we veel gebrainstormd over de mogelijkheden om wat lagen dieper te gaan voor wat betreft het delen van inhoud op de verschillende kanalen en hoe we deze konden koppelen aan mijn diensten.

Ik vond het heerlijk om met Deborah te sparren op niveau en tot nieuwe inzichten te komen. Als jij meer uit je bedrijf wil halen en er ook meer in wil stoppen qua diepgang dan raad ik je een samenwerking met Deborah van harte aan.

Na onze samenwerking voelt mijn bedrijf minder zwaar om te draaien ook omdat het helder is wie wat doet en alles in kaart is gebracht.”

Irene Ogier van de Web Academie

Wat was het fijn en wat heeft het me veel opgeleverd. Door jouw fijne werkwijze, wat direct een veilig en vertrouwd gevoel heeft gegeven, ben ik direct de diepte in kunnen gaan waardoor ik in korte tijd heel veel stappen heb kunnen maken. 

Er is hierdoor voor mij veel rust en duidelijkheid ontstaan omdat voor mij nog meer duidelijk is geworden waar ik voor sta, wat ik wel of niet fijn vind, wat mijn aanbod is, wat een passende werkwijze voor mij is en hoe ik focus kan behouden. 

Er is beweging gekomen, letterlijk voor mij door routines in beweging en schrijven maar ook beweging in mijn bedrijf. 

Er kwam van alles in deze periode op mijn pad waar we samen naar hebben gekeken en wat ervoor heeft gezorgd dat ik nu duidelijk keuzes kan en wil maken. 

Het heeft me een stevige basis gegeven in mijn bedrijf maar zeker ook voor mijn eigen ik in mijn bedrijf. En dit laatste voelt echt als lichter leven in mijn eigen bedrijf en leven en dat voelt ontzettend fijn. Wat ben je een fijn mens Deborah, dankjewel. 

Irma Meeuwisse van Studio Irma

Hoe ziet ons jaar er samen uit? 

Je krijgt persoonlijke begeleiding en coaching in de groeistappen die je wil zetten in je bedrijf. Daarnaast word je begeleid in de optimalisatie van je backoffice, de werkprocessen die het je makkelijker maken in de doorgroei en het uitbesteden van werkzaamheden.

We gaan een jaar samenwerken omdat het bouwen van een bedrijf dat makkelijk mee kan groeien en past bij hoe je wil leven de tijd nodig heeft. En ook verdient. We duiken de diepte in, gaan aan de slag met schrappen, keuzes maken en jouw rol als leider in je eigen bedrijf wordt uitgebouwd.

Je krijgt 1-op-1 coaching, toegang tot een intieme community van maximaal 12 ondernemers die deze groeifases doorlopen in hun bedrijf. In groepjes van maximaal 6 ondernemers krijg je iedere twee weken samen coaching op jullie persoonlijke thema’s.
Ook komen we ieder kwartaal een keer samen om dieper op thema’s in te gaan als het versimpelen van je aanbod, het inrichten van jouw werkprocessen en klantenreis. En bouwen we ondertussen samen aan jouw krachtige winstgevende routines. Ook ontvang je toegang tot een online academie waarin je in je eigen ritme aan de slag kunt met het bouwen van een bedrijf en leven op jouw voorwaarden. 

 

OVERZICHT ONLINE ACADEMIE

In de online academie ontvang je direct toegang tot de onderstaande modules. Deze modules begeleiden jou in je groeireis en helpen jou met het bouwen van een bedrijf en leven op jouw voorwaarden. De modules bestaan uit video’s, werkboeken en checklists die je in jouw eigen ritme en tijd kunt volgen. De modules zijn zo ingericht dat ze je ondersteunen als rode draad in onze coaching. 

MODULE 1

Overzicht & inzicht

Je gaat in kaart brengen waar je staat. In je leven en in je bedrijf als vertrekpunt voor jouw groeireis.

MODULE 2

Energie & balans

Welke rol speelt je gezondheid en je energie in jouw bedrijf? Hoe zorg je voor de hoogste energie in je dagen? 

MODULE 3

Krachtige keuzes 

Hoe maak jij keuzes en hoe kun je dit voor jezelf makkelijker maken? Krachtige keuzes maken creëert ruimte en rust.

MODULE 4

Spelregels & Voorwaarden

Jouw handleiding is niet compleet zonder jouw eigen spelregels en voorwaarden. Het creëren hiervan geeft je houvast en ruimte voor groei.

MODULE 5

Winstgevende routines 

Welke gewoontes en routines werken voor je en kun je nog winstgevender maken? Zodat je met minder energie meer kunt bereiken.

MODULE 6

Realistische plannen

Alles is mogelijk maar niet tegelijk. Je gaat kijken welke plannen voor de grootste resultaten zorgen. En je kijkt welke plannen je op welk moment gaat uitvoeren. 

RESULTATEN NA ONS JAAR SAMEN

$

Je hebt je eigen life & business groeiplan gebouwd

$

Je maakt makkelijker en sneller krachtige keuzes 

$

Je hebt een weekplanning op basis van je energie

$

Je hebt een overzichtelijk ingerichte backoffice die je makkelijk zou kunnen overdragen als dat nodig is 

$

Je durft nee te zeggen als je dat voelt en ja als het volledig ja is  

$

Je hebt een team gebouwd, een nieuw aanbod gecreëerd dat past bij hoe je wil leven  

$

Je handelt vanuit overzicht en kent je eigen koers 

$

Je hebt je werkprocessen helder in beeld en uitgewerkt in je eigen handleiding 

$

Je hebt winstgevende routines gebouwd, geoefend en geïntegreerd 

$

Je acties kloppen met hoe je wil leven en ondernemen, je volgt hierin je intuïtie en handelt vanuit je eigen voorwaarden  

$

Je hebt een heldere strategie en hebt een duidelijke jaarplanning 

Persoonlijke coaching & begeleiding

LIEVE WOORDEN VAN MIJN MOOIE KLANTEN

“Steeds opnieuw werd ik herinnerd aan wat echt belangrijk is: Een gezond leven en gezond bedrijf op je eigen voorwaarden kunnen hebben.

Deborah is een brok aan positiviteit en energie en kijkt naar jou als persoon en je unieke wensen. Als je klaar bent voor groei, beweging en een lichtere weg vinden voor je leven en bedrijf.

Deborah de Poorter is your woman!”

Mandy Lomé

“Fijne contactmomenten, mooie gesprekken, samen kunnen lachen en huilen en elkaar vooral supporten. Superfijn! Ik kijk terug met een tevreden gevoel. De zomer groei groep bracht precies wat ik nodig had. Rust, vertrouwen, helderheid en focus. 

De 1-op-1 gesprekken met Deborah voelden als een warm bad en alsof ik met een goede vriendin aan het praten was. Ze is een partner in crime die samen met je intuïtie plannetjes smeedt! 

Deborah ZIET je echt en kan dit op haar prachtige zachte manier ook aan jou laten zien. Ik ontdekte dat alle antwoorden in me zitten, dat er voor mij maar 1 manier is om mijn leven te leiden en mijn bedrijf te runnen en dat dit MIJN manier is.

Zoals ik hem voel en voor me zie. Meer leven naar mijn eigen pad en waarden. Vertrouwen en loslaten van alles wat ik denk te moeten doen en zijn, leven naar mijn winstgevende routines en van daaruit actie ondernemen!”

Myrthe Glasbergen

Nieuwsgierig wat jouw volgende groeistap zou kunnen zijn?
Boek een persoonlijke kennismaking, ik kijk graag met je mee!

 

Graag ga ik in gesprek om te kijken of het groei programma voor jou een volgende logische groeistap is. Vraag een persoonlijk groeigesprek aan via onderstaande link en dan spreken we elkaar snel! 

OVER MIJ

Mijn naam is Deborah de Poorter en ik coach ondernemers naar een lichter leven en bedrijf op hun voorwaarden.

Sinds mijn gezondheid op de agenda kwam te staan ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen ritme. Routines die me meer energie opleverden dan kosten. Een manier van werken en leven waarin ik mezelf terug vond en het op mijn voorwaarden kon doen. Ik zocht een handleiding voor het leven. En uiteindelijk ook in mijn werk en later in het ondernemen. Vaak snap ik de gebaande paden niet. Er lijken veel succesformules te bestaan maar hier voel ik vaak geen aansluiting. Ze passen niet bij hoe ik naar het leven kijk. Ik geloof eerst in leven. En dan pas ondernemen.

De stappen die ik in mijn jaren naar gezondheid heb gezet en met mijn klanten doorloop heb ik samengebracht in mijn persoonlijke groei programma om jouw eigen lichtere leven en bedrijf stap voor stap in te richten. Om hiermee je eigen gezonde fundering te bouwen. En dat is niet alleen interessant wanneer je wat extra op jezelf mag letten. Iedere vrouw die meerdere ballen hoog probeert te houden verliest energie in het managen van haar ambitie, gezondheid en verwachtingen.

Op een hele mooie groeireis! 

Liefs, 

Deborah

 

LIEVE WOORDEN VAN MIJN MOOIE KLANTEN

Deborah zorgde ervoor dat ik een gezond bedrijf heb en dat ik mijzelf altijd op nummer 1 zet. Ze vraagt elke keer goed door waardoor ik heel bewust keuzes maak vanuit mijn gevoel en niet vanuit mijn hoofd.

Ik heb ruim een jaar met Deborah gewerkt. Als ik nu opnieuw keuzes moet maken voor mijn bedrijf dan denk ik altijd even terug aan de gesprekken met Deborah. Is dit echt een verstandige keuze? Deborah blijft in mijn achterhoofd en zorgt er nu nog steeds voor dat mijn bedrijf en ik ECHT gezond blijven. Ik werk nu zelfs maar twee dagen in de week en ik vind het heerlijk!

Heel erg bedankt Deborah voor al je steun en support! Ik raad het iedereen aan om met Deborah samen te werken als je graag ECHTE gezonde routines wil integreren in je leven.”

Rosanne Raubun

“Ik ben via Instagram in contact gekomen met Deborah. Haar verhalen en manier van naar de wereld kijken spraken mij erg aan. Dat gevoel werd gedurende onze samenwerking alleen maar bevestigd. Ze heeft mij geholpen terwijl ik op een kruispunt stond in Geryaal.

Nog los van de kundige en daadkrachtige praktische aanpak waardeer ik Deborah vooral om wie ze is. Ik ken maar weinig mensen die zo duidelijk en open communiceren. Die je het gevoel geven dat ze echt voor je klaarstaan.

Dit combineert ze met goede zakelijke adviezen waaruit blijkt dat ze ervaring heeft in het vak en dat ze het klappen van de zweep kent. Ik zie Deborah als een sensitieve, begaafde coach, die de juiste vragen stelt en je een stap verder helpt als mens en met je bedrijf!”

Gery Stevens

Nieuwsgierig wat jouw volgende groeistap zou kunnen zijn?
Boek een persoonlijke kennismaking, ik kijk graag met je mee!

 

Graag ga ik in gesprek om te kijken of het groei programma voor jou een volgende logische groeistap is. Vraag een persoonlijk groeigesprek aan via onderstaande link en dan spreken we elkaar snel!