Lichter leven & ondernemen online programma 

 

In drie maanden bouw je een persoonlijk life & business groeiplan en creëer je jouw winstgevende routines voor een lichter leven en bedrijf 

 

 

Lek jij energie op deze vlakken in je leven en in je bedrijf?

Herkenbaar: 

N

Je gaat maar door…. In het weekend en ‘s avonds nog even snel wat afwerken en anders draait het denken aan alles wat er nog moet gebeuren wel door in je hoofd.

N

Je knikt nog teveel ja terwijl je nee voelt… Je zegt ja tegen klanten, verjaardagen, relaties en klussen waar je geen energie van krijgt.  

N

Je hebt het gevoel op ieder gebied te verliezen... Je bent thuis bezig met je werk en op je werk bezig met thuis. Je zoekt al langer naar een gevoel van rust en tevredenheid. 

N

Je zoekt naar werkende routines… Je weet niet eens waar je moet beginnen en waar je de energie vandaan moet halen voor al je plannen en to-do’s, laat staan dat je ‘s ochtends heel vroeg op wil staan. 

N

Je wil af van het uren-model…. Je bent klaar met het uren inleveren voor omzet en afhankelijk zijn van jezelf om geld te verdienen. 

N

Zo vrij ben je nu ook weer niet…. Je durft geen vrije dag te nemen terwijl je ondernemer bent en je je eigen agenda mag bepalen. In de praktijk valt dit nog vies tegen. 

Heb jij vaak het gevoel dat je het spelletje niet helemaal snapt?

 

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik op zoek naar de spelregels van het leven en later van het ondernemen. De vragen die ik als kind al had bleven onbeantwoord. Sterker nog, ik durfde ze niet eens te stellen. Ik dacht dat het aan mij lag. Dat ik de enige was die het leven niet snapte. Tot ik op mijn 20e ziek werd en gedwongen werd opnieuw te kiezen. Voor mijn gezondheid. Ik leerde mijn eigen pad te bewandelen, het ondernemen sloot hier volledig bij aan. Voor mij is dit de mooiste groeireis die ik heb mogen maken.  

In de afgelopen jaren ontmoet ik steeds meer mensen, vol ambitie en plannen, die het ook op hun manier willen doen. Die het leven willen leven zoals zij het voor zich zien. Niet anders meer kunnen. Zich los willen breken van de gebaande paden. Niet mee kunnen in de oude systemen. We leven in een prachtige tijd waarin er steeds minder regels zijn. Alleen nog oeroude overtuigingen, rode draden die we generaties lang doorgeven. Het is aan ons om hier iets mee te doen. Het spel opnieuw te kiezen en te spelen. Een groot voorrecht.

De spelregels en de handleiding liggen voor je klaar, jij mag ze al schrijvende ontdekken voor jezelf. Dat is wat mijn programma je gaat geven. Een reis naar binnen waarin je je eigen business en life groeiplan gaat maken. Zodat je vervolgens vanuit een stevige fundering gezond kunt groeien. Want groeien als mens, ondernemer en met je bedrijf werkt het beste wanneer je jezelf kent. Je eigen voorwaarden en spelregels snapt. Jouw leven en bedrijf durft in te richten zoals je dat voelt.
Durf jij in je eigen potentie te stappen? Ik gun het je zo. 

 

We starten op maandag 9 september 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Waar laat jij je energie & groei liggen? 

Ik geloof dat we gedurende de dag energie lekken. Omdat we niet trouw zijn aan onszelf en aan onze dierbaren. Omdat we voorbij gaan aan de keuzes die we eigenlijk willen maken. Dat we niet durven te kiezen voor het werk wat we te doen hebben. De potentie te pakken die voor ons ligt. Dat we in relaties, patronen en routines blijven hangen omdat het alternatief te spannend lijkt. Zodra je hiernaar durft te kijken en krachtige keuzes in gaat maken, hoe meer ruimte er vrij gaat komen voor groei. En je oprecht een leven en bedrijf kunt bouwen waarin je de energie voelt stromen. En alle resultaten die daaruit volgen. 

Energiemanagement is mijn grootste winstgevende routine en precies waar ik mijn klanten mee help. Het inrichten van hun leven en bedrijf dat het voor ze klopt, dat ze de groei kunnen dragen, dat het bedrijf past bij hoe ze willen leven. 

Energie is niet tastbaar maar ontzettend voelbaar wanneer het er niet is. Je weet het dondersgoed wanneer het niet goed voelt in een samenwerking of contact. Wanneer het schuurt in je werk. Of in je relatie. Hoe meer je dit bewust kunt en durft te signaleren, hoe meer ruis er naar boven komt. Hoe zou het zijn aan de andere kant van de drempel? Je leven en bedrijf kan zoveel leuker, gezonder, rustiger en winstgevender voor je zijn. 

De komende drie maanden ga je bouwen aan je eigen gezonde fundering en maak je je klaar voor de volgende groeistap in je leven en je bedrijf. 

Deze stappen ga je zetten in jouw groeireis

Hoe ziet het programma eruit? 

Het programma bestaat uit zes modules. Na je start ontvang je iedere twee weken toegang tot een nieuwe module, dat houdt in dat als je het ritme aanhoudt van het programma dat jouw reis 12 weken duurt. De maandag ontvang je een mail met daarin de toegang tot de nieuwe les. Hierin word je via een introductievideo meegenomen in het nieuwe thema, krijg je lessen en opdrachten via video’s en ontvang je ook per thema een uitgebreid werkboek waarmee je aan de slag kunt.

OVERZICHT LESSEN

MODULE 1

Overzicht & inzicht

Je gaat in kaart brengen waar je staat. In je leven en in je bedrijf als vertrekpunt voor jouw groeireis.

MODULE 2

Energie & balans

Welke rol speelt je gezondheid en je energie in jouw bedrijf? Hoe zorg je voor de hoogste energie in je dagen? 

MODULE 3

Krachtige keuzes 

Hoe maak jij keuzes en hoe kun je dit voor jezelf makkelijker maken? Krachtige keuzes maken creëert ruimte en rust.

MODULE 4

Spelregels & Voorwaarden

Jouw life & business groeiplan is niet compleet zonder jouw eigen spelregels en voorwaarden. Het creëren hiervan geeft je houvast en ruimte voor groei.

MODULE 5

Winstgevende routines 

Welke gewoontes en routines werken voor je en kun je nog winstgevender maken? Zodat je met minder energie meer kunt bereiken.

MODULE 6

Realistische plannen

Alles is mogelijk maar niet tegelijk. 

RESULTATEN ONLINE PROGRAMMA

$

Je hebt je eigen life & business groeiplan gebouwd

$

Je maakt makkelijker en sneller krachtige keuzes 

$

Je hebt een weekplanning op basis van je energie

$

Je hebt meer energie en plezier in wat je doet 

$

Je durft nee te zeggen als je dat voelt en ja als het volledig ja is  

$

Je handelt vanuit overzicht en kent je eigen koers 

$

Je hebt de tools in handen om je bedrijf lichter te maken en je leven rijker 

$

Je hebt winstgevende routines geïntegreerd 

$

Je acties kloppen met hoe je wil leven en ondernemen, je volgt hierin je intuïtie en handelt vanuit je eigen voorwaarden  

$

Je hebt een actieplan gemaakt voor het komende halfjaar 

Lichter leven & ondernemen programma

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Als bonus ontvang je nu tijdelijk een gratis ticket voor de live groeidag Lichter leven en Ondernemen

 

Beweging is voor mij de sleutel naar gezonde groei. In het programma ga je op reis naar binnen. Maar echt succesvolle groeistappen zet je samen. Daar heb je een accountability partner voor nodig. Een van de sleutels van gedragsverandering is je voornemens delen met een buddy. Je gaat dit commitment aan met jezelf maar om je te ondersteunen in jouw groeireis nodig ik je uit voor een live groeidag waarin we aan de slag gaan met de thema’s uit het programma. De groeidag is op vrijdag 27 september in Breda, deelname is gratis t.w.v. 147 euro (exclusief btw). 

OVER MIJ

Mijn naam is Deborah de Poorter en ik coach ondernemers 1-op-1 en in groepen naar een lichter leven en bedrijf op hun voorwaarden.

Sinds mijn gezondheid op de agenda kwam te staan ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen ritme. Routines die me meer energie opleverden dan kosten. Een manier van werken en leven waarin ik mezelf terug vond en het op mijn voorwaarden kon doen. Ik zocht een handleiding voor het leven. En uiteindelijk ook in mijn werk en later in het ondernemen. Vaak snap ik de gebaande paden niet. Er lijken veel succesformules te bestaan maar hier voel ik vaak geen aansluiting. Ze passen niet bij hoe ik naar het leven kijk. Ik geloof eerst in leven. En dan pas ondernemen.

De stappen die ik in mijn jaren naar gezondheid heb gezet en met mijn klanten doorloop heb ik samengebracht in mijn eerste online programma om je eigen life & business groeiplan te maken. Om hiermee je eigen gezonde fundering te bouwen. En dat is niet alleen interessant wanneer je wat extra op jezelf mag letten. Iedere vrouw die meerdere ballen hoog probeert te houden verliest energie in het managen van haar ambitie, gezondheid en verwachtingen.

Op een hele mooie groeireis! 

Liefs, 

Deborah

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik kan niet op de live dag komen, wat nu?

Stuur mij een bericht wanneer je er niet bij kunt zijn in september, zodra de volgende datum is gepland ontvang je een nieuwe uitnodiging voor de volgende groeidag. 

Kan ik het programma doorlopen in mijn eigen tempo?

Je behoudt toegang tot de modules, dus je kunt zo lang de tijd nemen als dat je nodig hebt. 
Versneld de modules doorlopen adviseer ik niet, de modules vergen denktijd en de ruimte om te implementeren. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in twee termijnenen betalen. Voor betaling in 2 maandelijkse termijnen van €250,00,- per maand.

Kan ik mijn deelname annuleren?

Je kunt tot twee weken na je aankoop je aankoop annuleren, dan ontvang je je geld terug. 
Deelname aan het event is dan ook niet meer van toepassing, ook niet doorverkopen van je ticket. 

Waar kan ik terecht met mijn vragen over de training?

Technische vragen over het programma kun je stellen aan info@deborahdepoorter.nl
Je ontvangt binnen twee werkdagen een reactie. 

Het programma start op maandag 9 september 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Als bonus ontvang je een gratis ticket voor de live groeidag Lichter leven en Ondernemen

 

Beweging is voor mij de sleutel naar gezonde groei. In het programma ga je op reis naar binnen. Maar echt succesvolle groeistappen zet je samen. Daar heb je een accountability partner voor nodig. Een van de sleutels van gedragsverandering is je voornemens delen met een buddy. Je gaat dit commitment aan met jezelf maar om je te ondersteunen in jouw groeireis nodig ik je uit voor een live groeidag waarin we aan de slag gaan met de thema’s uit het programma. De groeidag is op vrijdag 27 september in Breda, deelname is gratis t.w.v. 147 euro (exclusief btw).  

LIEVE WOORDEN VAN MIJN MOOIE KLANTEN

Deborah zorgde ervoor dat ik een gezond bedrijf heb en dat ik mijzelf altijd op nummer 1 zet. Ze vraagt elke keer goed door waardoor ik heel bewust keuzes maak vanuit mijn gevoel en niet vanuit mijn hoofd.

Ik heb ruim een jaar met Deborah gewerkt. Als ik nu opnieuw keuzes moet maken voor mijn bedrijf dan denk ik altijd even terug aan de gesprekken met Deborah. Is dit echt een verstandige keuze? Deborah blijft in mijn achterhoofd en zorgt er nu nog steeds voor dat mijn bedrijf en ik ECHT gezond blijven. Ik werk nu zelfs maar twee dagen in de week en ik vind het heerlijk!

Heel erg bedankt Deborah voor al je steun en support! Ik raad het iedereen aan om met Deborah samen te werken als je graag ECHTE gezonde routines wil integreren in je leven.”

Rosanne Raubun

“Ik ben via Instagram in contact gekomen met Deborah. Haar verhalen en manier van naar de wereld kijken spraken mij erg aan. Dat gevoel werd gedurende onze samenwerking alleen maar bevestigd. Ze heeft mij geholpen terwijl ik op een kruispunt stond in Geryaal.

Nog los van de kundige en daadkrachtige praktische aanpak waardeer ik Deborah vooral om wie ze is. Ik ken maar weinig mensen die zo duidelijk en open communiceren. Die je het gevoel geven dat ze echt voor je klaarstaan.

Dit combineert ze met goede zakelijke adviezen waaruit blijkt dat ze ervaring heeft in het vak en dat ze het klappen van de zweep kent. Ik zie Deborah als een sensitieve, begaafde coach, die de juiste vragen stelt en je een stap verder helpt als mens en met je bedrijf!”

Gery Stevens

Heb je nog een andere vraag over het online programma? Stuur me een bericht.

11 + 8 =