Online Programma
Lichter leven & Ondernemen
Bouw een leven en online bedrijf op jouw voorwaarden

 

Je bent eraan toe om los te breken van alle ongeschreven regels

En je eigen winstgevende werkwijze en levensstijl te creëren

 

 

Voel je aan alles dat je meer impact wil maken, iets te doen hebt in dit leven, en de wereld een stukje mooier wil maken? En daarbij ook jouw eigen leefwereld en die van je klanten wil verrijken? Je houdt ervan om te dromen en te visualiseren maar komt ook graag in beweging. Mijn online programma begeleidt en ondersteunt jou richting je ideale leven en bedrijf. Ik geloof dat dit samen kan gaan en dat beide onderdelen kunnen groeien en bloeien. 

In de afgelopen jaren ontmoet ik steeds meer mensen, vol ambitie en plannen, die het ook op hun manier willen doen. Die het leven willen leven zoals zij het voor zich zien. Niet anders meer kunnen. Zich los willen breken van de gebaande paden. Niet mee kunnen in de oude systemen. We leven in een prachtige tijd waarin er steeds minder regels zijn. Alleen nog oeroude overtuigingen, rode draden die we generaties lang doorgeven. Het is aan ons om hier iets mee te doen. Het spel opnieuw te kiezen en te spelen. Een groot voorrecht.

Groeien als mens, ondernemer en met je bedrijf werkt het beste wanneer je jezelf kent. Je eigen voorwaarden en spelregels snapt. Jouw leven en bedrijf durft in te richten zoals je dat voelt. Met de pen in je hand ga je het voor jezelf zo inrichten dat het klopt. Zodat je vanuit een stevige fundering gezond kunt groeien. 

Wat ik je gun? Meer rust, ruimte en tijd om regelmatig bij jezelf in te checken. Waarom doe je wat je doet? Waar ben je naartoe onderweg en wie zijn droom is dat eigenlijk? Deze vragen stel ik mijn klanten regelmatig en helpen ze om snel dichterbij zichzelf te komen. Bij wat ze nu écht te doen hebben en hoe dit aansluit bij hun huidige bedrijf. Deze vragen ga jij jezelf al schrijvende stellen. Ik kijk ernaar uit om jou je eigen regels te zien creëren en leven.

Dankzij het online programma ontdek je: 

$

Je maakt makkelijker en sneller krachtige keuzes 

$

Je hebt een weekplanning op basis van je energie

$

Je durft nee te zeggen als je dat voelt en ja als het volledig ja is  

$

Je handelt vanuit overzicht en kent je eigen koers 

$

Je hebt je werkprocessen helder in beeld en uitgewerkt in je eigen handleiding 

$

Je hebt winstgevende routines gebouwd, geoefend en geïntegreerd 

$

Je acties kloppen met hoe je wil leven en ondernemen, je volgt hierin je intuïtie en handelt vanuit je eigen voorwaarden  

OVERZICHT ONLINE ACADEMIE

Het online programma bestaat uit de onderstaande modules. Deze modules begeleiden jou in je groeireis en helpen jou met het bouwen van een bedrijf en leven op jouw voorwaarden. De modules bestaan uit video’s, werkboeken en checklists die je in jouw eigen ritme en tijd kunt volgen. 

MODULE 1

Overzicht & inzicht

Je gaat in kaart brengen waar je staat. In je leven en in je bedrijf als vertrekpunt voor jouw groeireis.

MODULE 2

Energie & balans

Welke rol speelt je gezondheid en je energie in jouw bedrijf? Hoe zorg je voor de hoogste energie in je dagen? 

MODULE 3

Krachtige keuzes 

Hoe maak jij keuzes en hoe kun je dit voor jezelf makkelijker maken? Krachtige keuzes maken creëert ruimte en rust.

MODULE 4

Spelregels & Voorwaarden

Jouw handleiding is niet compleet zonder jouw eigen spelregels en voorwaarden. Het creëren hiervan geeft je houvast en ruimte voor groei.

MODULE 5

Winstgevende routines 

Welke gewoontes en routines werken voor je en kun je nog winstgevender maken? Zodat je met minder energie meer kunt bereiken.

MODULE 6

Realistische plannen

Alles is mogelijk maar niet tegelijk. Je gaat kijken welke plannen voor de grootste resultaten zorgen. En je kijkt welke plannen je op welk moment gaat uitvoeren. 

OVER MIJ

Mijn naam is Deborah de Poorter en ik begeleid ondernemers naar een lichter leven en bedrijf op hun voorwaarden.

Sinds mijn gezondheid op de agenda kwam te staan ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen ritme. Routines die me meer energie opleverden dan kosten. Een manier van werken en leven waarin ik mezelf terug vond en het op mijn voorwaarden kon doen. Ik zocht een handleiding voor het leven. En uiteindelijk ook in mijn werk en later in het ondernemen. Vaak snap ik de gebaande paden niet. Er lijken veel succesformules te bestaan maar hier voel ik vaak geen aansluiting. Ze passen niet bij hoe ik naar het leven kijk. Ik geloof eerst in leven. En dan pas ondernemen.

De stappen die ik in mijn jaren naar gezondheid heb gezet en met mijn klanten doorloop heb ik samengebracht in deze online schrijftraining om jouw eigen lichtere leven en bedrijf stap voor stap in te richten. Om hiermee je eigen gezonde fundering te bouwen. En dat is niet alleen interessant wanneer je wat extra op jezelf mag letten. Iedere vrouw die meerdere ballen hoog probeert te houden verliest energie in het managen van haar ambitie, gezondheid en verwachtingen.

Op een hele mooie groeireis! 

Liefs, 

Deborah